Nieuws

 • Challengers gezocht!

  Wij zoeken Challengers die in 6 weken willen bereiken wat anderen in 6 maan...

  Lees meer
 • Megaworkout 27 december

  Lees meer
Meer nieuws

Over Sport en Gezondheidscentrum Urk

Loop je binnen bij Sport en Gezondheidscentrum Urk, dan voel je het meteen: dit is een sportschool met een unieke aanpak en een eigen karakter. Met al meer dan 25 jaar ervaring runt eigenaar Peter Woort samen met een klein team de hele sportschool om een persoonlijke ervaring te creëren. Naast het uitgebreide aanbod aan fitness, is Sport en Gezondheidscentrum Urk uniek in diverse gezondheidsbehandelingen omtrent afvallen. 

Sport en Gezondheidscentrum Urk: Winnaar Beste Fitnessclub

Door passie en enorme toewijding is Sport en Gezondheidscentrum Urk in 2015 niet alleen gemeentewinnaar geworden, maar zelfs uitgeroepen tot De Beste Fitnessclub van Flevoland. Ook staat Sport en Gezondheidscentrum Urk in de top 10 van fitnesscentra in Nederland. 

Ervaar het nu zelf

Probeer Sport en Gezondheidscentrum Urk uit met de Gratis Week Sporten!

 • * velden zijn verplicht.

Sport en Gezondheidscentrum Urk is voor jou dé plek voor individueel fitness en groepsfitness. Ervaar de beste begeleiding en de persoonlijke aandacht die jij nodig hebt om je doelstelling te bereiken. Ervaar het zelf dat sporten bij ons bij je past met de 1 minuut Lidmaatschapstest.

Nieuws

 • Challengers gezocht!

  Wij zoeken Challengers die in 6 weken willen bereiken wat anderen in 6 maan...

  Lees meer
 • Megaworkout 27 december

  Lees meer
Meer nieuws

Contact

Sport en Gezondheidscentrum Urk
Noordgat 2-4
8321 ME Urk

0527 - 685199

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.