Nieuws

 • Challengers gezocht!

  Wij zoeken Challengers die in 6 weken willen bereiken wat anderen in 6 maan...

  Lees meer
 • Megaworkout 27 december

  Lees meer
Meer nieuws

Wil je graag af van die overtollige kilo's?

Dan zit je bij Sport en Gezondheidscentrum Urk op de goede plek. Dankzij jarenlange ervaring en expertise krijg jij de beste begeleiding die je nodig hebt om eindelijk van die overtollige kilo's af te komen. 

Geen hongeren, wel resultaat.

Ervaar dat je nog steeds lekker kunt eten en dat je kunt afvallen zonder dat vervelende hongergevoel. Met een persoonlijk programma werk jij naar de beste versie van jezelf. Nog steeds zal het niet makkelijk zijn, je zult het zelf moeten doen. Maar bij Sport en Gezondheidscentrum Urk ben je verzekerd van alle steun die je nodig hebt. 

Neem eindelijk die stap, vul onderstaand formulier in en zeg eindelijk voorgoed gedag tegen die overtollige kilo's.

 • * velden zijn verplicht.

Sport en Gezondheidscentrum Urk is dé plek voor individueel fitness en groepsfitness. Ervaar de beste begeleiding en persoonlijke aandacht die nodig is om je doelen te halen. Probeer het nu uit met de Gratis Week Sporten of doe de korte Lidmaatschapstest!

Nieuws

 • Challengers gezocht!

  Wij zoeken Challengers die in 6 weken willen bereiken wat anderen in 6 maan...

  Lees meer
 • Megaworkout 27 december

  Lees meer
Meer nieuws

Contact

Sport en Gezondheidscentrum Urk
Noordgat 2-4
8321 ME Urk

0527 - 685199

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.